#1  
Old 09-23-2008, 03:22 PM
mikiboop's Avatar
mikiboop mikiboop is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Hartland, Mi
Posts: 27
Default Undo

This might be asking a lot, but is an undo button possible? If we could go back a few steps, might not have to clear grid to restart as often.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2008, 04:01 PM
admin's Avatar
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 148
Default

Hi mikiboop -

An undo button is a great idea, but would require a much greater complexity than what I can currently offer. Right now my focus is mainly on cleaning up the board code since it can run quite slowly on older systems (particularly in Internet Explorer). Once I've got that cleaned up a bit I can focus more on adding new features such as this. It might be a while though before I can come up with a good way to implement an "undo" function. :-)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

About Puzzle Baron

The Puzzle Baron family of web sites has served millions and millions of puzzle enthusiasts since its inception in 2006. From cryptograms to acrostics, logic puzzles to drop quotes, patchwords to wordtwist and even sudoku, we run the gamut in word puzzles, printable puzzles and logic games.