Logic Puzzle Forums

Logic Puzzle Forums (http://www.logic-puzzles.org/forum/index.php)
-   Comments, Bugs and Feature Requests (http://www.logic-puzzles.org/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Post puzzle completion error message (http://www.logic-puzzles.org/forum/showthread.php?t=42)

benschenck 12-22-2008 07:53 AM

Post puzzle completion error message
 
I've completed a few puzzles and every time I finish them it comes up with the same message:

"Error: This puzzle has already been completed. Please click here to start a new puzzle. "

All my stats still update but I can't view any details of the puzzle I've completed.

I've tried logging out then back in and it still appears.

Any help with this?

Thanks

mikiboop 12-23-2008 08:02 PM

Don't even look. When you see you've solved correctly, start another. Hall of fame has the only stats that matter.

brandx 12-30-2008 07:00 AM

you probably pressed back browser and filled it in again.. when u finish a puzzle press new game or solve another puzzle to begin a new game.

benschenck 01-05-2009 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by brandx (Post 169)
you probably pressed back browser and filled it in again.. when u finish a puzzle press new game or solve another puzzle to begin a new game.

That would make sense, but I never use the back button as I'm well aware of the problems it can create. It has appeared after every one of the 30-odd puzzles I've completed.

Mikiboop is right though, it doesn't really matter. It's just a little confusing as it doesn't even give me a message saying I've finished the puzzle.

Thanks

Ben


All times are GMT. The time now is 06:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.