Logic Puzzle Forums

Logic Puzzle Forums (http://www.logic-puzzles.org/forum/index.php)
-   Comments, Bugs and Feature Requests (http://www.logic-puzzles.org/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   highlighting rows or columns (http://www.logic-puzzles.org/forum/showthread.php?t=349)

sunrise 12-19-2013 03:17 AM

highlighting rows or columns
 
Could you rig something so that if you clicked on the row or column header it would highlight the entire row or column?

I just did my first 4x7 grid and it would have made it easier. If it had been a paper puzzle I would have had a ruler across it to make sure I was transferring clues exactly.

admin 12-19-2013 07:24 AM

Thanks for the suggestion! I've got some code written for just that functionality, there's just a bit of spit and polish still needed before it can go live.

bocci 12-22-2013 07:51 PM

I don't really need that feature, but one way to implement would be have a rotation: every other row highlighted, every other column highligted, then nothing highlighted.

sunrise 12-23-2013 03:53 AM

I'll wait patiently. You guys are awesome. I used to write code and I love testing code. It only matters for transferring the correct row on the really big grids - they are alot harder to solve when you're off a row :-)

Alethea 12-26-2013 11:04 AM

Ran into that issue myself last night - glad sunrise's suggestion is already in the works!


All times are GMT. The time now is 02:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.