PDA

View Full Version : Post puzzle completion error message


benschenck
12-22-2008, 07:53 AM
I've completed a few puzzles and every time I finish them it comes up with the same message:

"Error: This puzzle has already been completed. Please click here to start a new puzzle. "

All my stats still update but I can't view any details of the puzzle I've completed.

I've tried logging out then back in and it still appears.

Any help with this?

Thanks

mikiboop
12-23-2008, 08:02 PM
Don't even look. When you see you've solved correctly, start another. Hall of fame has the only stats that matter.

brandx
12-30-2008, 07:00 AM
you probably pressed back browser and filled it in again.. when u finish a puzzle press new game or solve another puzzle to begin a new game.

benschenck
01-05-2009, 02:27 AM
you probably pressed back browser and filled it in again.. when u finish a puzzle press new game or solve another puzzle to begin a new game.

That would make sense, but I never use the back button as I'm well aware of the problems it can create. It has appeared after every one of the 30-odd puzzles I've completed.

Mikiboop is right though, it doesn't really matter. It's just a little confusing as it doesn't even give me a message saying I've finished the puzzle.

Thanks

Ben